Syyllinen on kukko tunkiolla

Sami Mattila - 2011

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:le annetaan oikeus päättää rokotuksista tilanteessa, jossa pakkorokotukset saatetaan katsoa valtioneuvoston päätöksellä tarpeellisiksi? Miksi tämän pitäisi kiinnostaa sinua?

THL tekee rokotetutkimusta.
THL suosittaa rokotteita Sosiaali- ja terveysministeriö STM:le. (kts. alaviite 1)
THL tilaa rokotteet mm. yhteistyökumppaninsa ja rahoittajansa GSK:n Pandemrixilta.
THL myöntää luvat rokotehaittavaikutustutkimuksille.
THL tekee rokotehaittavaikutustutkimukset.
THL tekee ruumiinavaukset esim. epäillyissä rokotehaittavaikutuskuolemissa. (kts. alaviite 2)
THL hävittää "tehokkaat ja turvalliset" rokotteet ekokemian ongelmajätelaitoksella koska ne ovat liian vaarallisia päästettäväksi veteen, maaperään tai ilmaan.

Halooo!!! Eikö itsesuojeluvaisto herää? Onko kukaan kotona? Ilmeisesti väki pakolla annettu narkolepsia tai mahdollinen tuleva pahempi ongelma ei hirveästi suomalaisia kiinnosta (kunnes itse siitä kärsii.)

Alaviitteet:

  1. THL vieläpä suosittaa ostamaan ilman lain vaatimaa kilpailutusta, kuten Aamulehden haltuunsa saamista ja julkaisemista asiapapereista saimme lukea. THL saa myös 'provikat' lääkkeiden valmistajilta STM:n ostamista lääkkeistä joita se on itse suositellut. (Useimmissa länsimaissa tämän kaltainen toiminta on rikos!!!)
  2. Presidentti Tarja Halonen siirsi erikoismääräyksellä ruumiinavaukset THL:lle välittömästi sen jälkeen kun rokotteiden turvallisuudesta alkoi nousta epäilyjä??? Mitä ihmettä..? Kettu suorittaa ruumiinavauksen tappamalleen kanalle? "Isäntä, syyllinen on kukko tunkiolla."


Lähdeaineistoa:

THL:n mukaan: ”Suomessa todettiin 44 sika-influenssa A(H1N1)v -infektioon liittyvää kuolemantapausta (2009-2010, iän mediaani 56 vuotta; vaihteluväli 1–88): heistä 4 oli lapsia, 26 miehiä ja 40:llä oli tiedossa perustauti. Kolme menehtynyttä, mukaan lukien yksi lapsi, oli saanut sikainfluenssarokotuksen ja 27 ei, 14 kohdalla tieto puuttui.” Tartuntalöytöjä havaittiin 7669.

Totuus narkolepsiasta
Rokotusrajoitus Sveitsissä
THL Hämmästyi
YLE - Sikainfluenssa
Soininvaara


Perspektiivi: Suomessa kuolee vuosittain 1000 - 1500 ihmistä tavalliseen kausi-influenssaan.